fredag, april 20, 2007

No fucking way, non facking generation

KDU lanserar nu sitt senaste grepp i korståget mot våra fackliga organisationer. De lanserar nu kampanjen "A non fackin generation", och inte helt oväntat så backar de övriga borgerliga ungdomsförbunden upp detta. Sjävklart vill inte den unga högern att anställda skall ställa krav på sina arbetsgivare och självklart vill de inte att arbetsgivare skall tvingas till att teckna kollektivavtal.

A non KDU generation är In Your Face kommande kampanj på området.

När man hör KDU:s argument så är det naturligtvis salladsbaren i Göteborg som gäller som måttstock på orättvisan och kritiken mot Reinfeldt och Sven-Otto Littorin är inte nådig.
De står ju nämligen på fackens och arbetgivarnas sida i detta, de vet precis som de fletsa att arbetsmarknadensparter skall och bör sköta frågorna på den samma.

Vi får väl se hur det kommer att gå för KDU och de övriga i deras kamp att försämra möjligheterna för anställda att kunna påverka och förbättra villkoren på sina arbetsplatser.
Lyssna på inslaget som Journalisthögskolan har gjort i salldasfrågan.

Krassman, In Your Face

1 kommentar:

Alexandra sa...

Jag tycker att Färm gör en excellent vändning i intervjun och ställer en motfråga. Det handlar ju nämligen om den unga servitrisen, eller den unga städerskan som inte vågar sätta sig emot sin arbetsgivare. INTE om David v. Goliat KDU... brrrr...