fredag, augusti 31, 2007

Centern vill ha billigare öl och fler röster

Centerpartiets har som målsättning att fördubbla antalet röster till valet 2010 då man vill nå närmare 16 procent. Centerns tyngsta stöd finns ju på landsbygden, partiet saknar eller har ytterst liten makt i storstäderna. Men inför nästa val lovar Maud Olofsson att partiet ska få närmare 16 procent av rösterna, vilket är dubbelt så mycket som förra årets riksdagsval.

Ett parti för storstan eller var det Stureplan?

Partiets förtrupp till Stureplan är ju känd sedan tidigare genom Federlay men mer måste nu till om de skall attrahera väljare i storstäderna. Ett sätt kan vara att göra detta är genom deras förslag att sänka öl- och vinsktten. Problemet med detta är som vanligt att det inte finns någon enighet inom den borgerliga alliansen eftersom KD fortfarande är emot. Märkligt att just KD utmärker sig igen när det gäller den borgerliga pakten.

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Anonym sa...

Billigare öl, ja tack! Mer Centerpartister - nej tack! Konstigt tycker jag då den typiske C-väljaren väl kokar hemma i busken (fördomar? näeee...) :-).

Krassman sa...

Jon-Rutger: Ha ha ha, du ger mig ett skratt varje gång du. Åsa-Nisse högern kokar alltid hemma.

Catarina sa...

Jag tackar nog nej till både billigare öl och fler centerpartister - vi har nog med sjukdomar orsakade av dåligt omdöme.