söndag, augusti 12, 2007

Rötmånad för regeringspartierna

Den polistiska säsongen är igång igen, Reinfeldt har talat i Vaxholm och Sahlin i Botkyrka. Aftonblaskan har gjort en utvärdering av deras framträdanden och man kan väl konstatera att siffrorna speglar opinionsläget. Ingen siffra i den ny undersökningen är statistiskt säkerställd men Socialdemokraterna är fortfarande större än regeringspartierna tillsammans. (S) får 44 procent i augustimätning och regeringens rötmånad är ett faktum. De borgerliga backar till 41,4 procent, medan oppositionen totalt ökar till 56 procent.

Reinfeldt under hans tal i Vaxholm

Mona Sahlin var självkritisk när hon talade i Botkyrka. Vi har tidigare lämnat förorten i sticket sa hon. Genom att inte vara här och att inte ha speciellt många företrädare som kommer härifrån. Det har varit ständiga projekt, och man har inte heller tagit diskrimineringen på tillräckligt stort allvar. Reinfeldt talade om att det nu är låginkomsttagarnas tur och inte höginkomsttagarnas. Det skall blki spännande och se om den omtalde tusenlappen kommer vara med i den kommande budgeten eller om den äts upp av höjda vgifter som den gjorts tidigare.

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är detta? reinfelt använder ett barn för sin propaganda! fy skäms!

Krassman sa...

Anonym: Vi får väl se om det barnkelande som kommer rädda borgerliga alliansen 2010, knappast troligt....men nu han har det lite jobbigt nu och det är väl därför.