onsdag, september 26, 2007

Det blev IG i betyg för den borgerliga budgeten

En politik som är orättvis, oansvarig och omodern. Så kan man sammanfatta resultatet av den senaste opinionsmätningen som gjorts samtidigt som debatten pågick om regeringens höstbudget och förslaget till förändringar av fastighetsskatten. socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet nu stöd av 56,6 procent av väljarna, mot 37,7 för regeringspartierna. I augustimätningen var avståndet 55,6-39,2.
Det blir ett IG för den borgerliga budgeten av Svenska folket

Hos de borgerliga partierna ökar stödet för folkpartiet. I den här mätningen får partiet 7,4 procent, mot 5,9 i augustimätningen och vi på In Your Face säger grattis till Furir Björklund. Samtidigt sjunker stödet för de övriga borgarna. KD som nu haft sina glansdagar hamnar på nytt under fyraprocentsspärren för riksdagen med 3,6 procent. Redaktionen på In Your Face jublar naturligtvis över detta.

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Catarina sa...

Tänk om budgeten kunde bli underkänd på riktigt. Alltså, att den inte gick igenom. Hur mycket kan man längta till ett val?

Anonym sa...

Det var ju inte alldeles för konstigt iofs :D

Krassman sa...

Catarina: Vilken dröm det skulle vara, i alla fall som läget är nu. Men du tiden går fort när man har roligt, bara 1087 dagar kvar nu. Upp till kamp.

Hanna: Nej det är faktiskt inte det. Men fsen vad bra Pär Nuder har varit i debatten. Som en ny kille nu när Göran Persson är utflugen.