fredag, september 21, 2007

Rosenbad badar i klöver

Anders Borg ser verkligen till att ta tillfället i akt och se om sitt eget hus i den borgerliga budgeten som presenterades igår. Anslaget till Regeringskansliets ökas på med 300 miljoner 2008 och ytterligare 830 miljoner 2009, summan blir en nätt siffra på 1,1 miljard. Nog för att Falukorv behöver satsa lite x-tra 2009 då vi håller i ordförandeklubban i EU men att som Anders Borg satsa 1,1 miljard på sin egen snickarbod samtidigt som sjuka och arbetslösa får det sämre känns orättvist och oansvarigt.


Så här mycket makt har dom övriga ministrarna.....

Men det är klart, borgarna behöver ju nu anställa vart enda reklamare som jobbade åt dom och Svensk Näringsliv under valrörelsen. Grattis Sverige vi har fått en Regering som tar från de fattiga och ger till sin egen verksamhet. Anders Borg tycker väl inte att politikerföraktet som finns är tillräckligt utan späder på brasan med ytteligare bensin.

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Skuncke sa...

Skönt att DN åskådliggör det mångkulturella Sverige och vad det kostar oss skattebetalare.

Alexandra Einerstam sa...

Klockrent inlägg! Den omvända Robin Hood-politiken återkommer gång på gång.

Krassman sa...

Skuncke: Men frågan om vad det du nu skriver om har med något alls att göra. Vad tror du ett enkulturellt samhälle kostar oss skattebetalare. Skaffa ett liv i stället.