fredag, december 14, 2007

Polisen kan stoppa vissa matcher

Äntligen så har diskussionen med hårdare tag mot supportervåldet gett resultat. Polisen vill kunna säga nej till vissa matchdatum i fotbollsallsvenskan. Bakgrunden ä det det våld som blossat upp vid matcher mellan storstädernas allsvenska lag. - Vi har ett bra samarbete men vill ha utslagsröst där vi kan säga nej till en match för att vi inte fixar den, säger enhetschefen Lena Tysk vid polisens brottsförebyggande enhet och ansvarig för supporterpoliserna. För polisen handlar det om att publiken ska känna sig trygg, även om det blir spel på dagar som inte passar förbundet eller tv-bolagen, säger Lena.

Bra sagt Lena, se nu till att få med dig klubbarna på den här linjen

Det är bara gratulera dessa så kallade supporters till att Polisen nu tvingas agerar på detta sätt. Det måste bli ett stopp på detta trams som dessa barnungar håller på med. Miljontals kronor i kostnader för skador, skadade och Polis som får jaga vuxna barn på stan. Nej nu räcker det, inför nolltollerans mot bollvåldet.

Krassman, In Your Face

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att nån sätter ner foten, tar bladet från munnen och ger ett konkret och konstruktivt förslag. Dags för klubbar och "supporters" att inse att det inte håller längre. En handfull hjärndöda idioter skall inte förstöra för alla som verkligen vill uppleva matcherna på plats och den fantastiska stämning som det kan byggas upp. Utan våld, utan kränkande ramsor.