torsdag, januari 24, 2008

Nytt spjut från Uppsala i oppositionen

Så var sanningens ögonblick här, Pär Nuder lämnar uppdraget som ekonomisk-politisk talesman för Socialdemokraterna. Exminister Pär skriver på slutet i ett pressmeddelande att - Jag ser fram emot att sitta på Riksdagens gubbhylla tillsammans med Bosse Ringholm.
Ingen mossa här inte, inte mycket hår heller för den delen

Skönt att se att Nuder ändå inte verkar allt för bitter nu när han får lämna posten. Han lämnar över till en kille som inte spart på krutet i opposition. Trots att Thomas Östros har lång och trogen tjänst inom Socialdemokraterna så växer det ingen mossa på de grabben. Han är för närvarande vice ordförande i riksdagens näringsutskott och har varit grymt bra i såväl debatten om försäljningen av statliga företag som i klimatdebatten. Det skall bli spännande att se Thomas axla manteln efter Nuder, undrar om det blir några fler förändringar ;)

Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mona är alltså av samma virke som andra "stora" ledare. När man väl säkrat makten börjar utrensningarna. Tja hon förvaltar väl bara en gammal god tradition -Stalin, Mao, Pol Pot ;-)

Krassman sa...

Buske: Om du tycker det är konstigt att Mona vill ha "sitt lag" istället för Persson gamla spelare så är du nog ganska ensam på den hä planeten.

Men jag får en känsla av att du kanske inte villa att Mona och Socialdemokraterna skall bli ännu bättre, det kanske är där din sko klämmer?