lördag, mars 15, 2008

Gå med i folkrörelsen mot Svenska motståndsrörelsen

Nyköpingsbor drev en nazist-demonstration på flykt från Stora torget i Nyköping. Tydligen så har dessa typer (motståndsrörelsen) demonstrerat på torget i Nyköping på lördagarna under en längre tid. För några veckor sedan började Nyköpingsborna vias sitt missnöje mot de återkommande demonstrationerna. I samband med lördagens demonstration uppträdde nazisterna aggressivt och då reagerade folkmassan med nyckelskrammel och rop om att gruppen skulle lämna torget. Till slut lämnade denna sorgliga bunt torget, vilket möttes med jubel och applåder från Nyköpingsborna.

Gå med i folkrörelsen mot Svenska motståndsrörelsen

Som vanligt visar det sig att dessa skrikiga gaphalsar som har mage att kalla sig patrioter var dit bussade och kom själva från Stockholmstrakten. Bra jobbat ni Nyköpingsbor som tog mod till er och mota bort skräpet från ert annars så vackra torg. Vi får väl se vart detta skräp dyker upp nästa gång och jag hoppas då att det som hände i Nyköping upprepar sig. Känns bra att det inte bara är AFA och de andra grupperna från vänster som agerar utan att vi nu kanske kan se en folkrörelse mot dessa orpon. Nu bildar jag i alla fall en grupp på Facebook, folkrörelsen mot Svenska motståndsrörelsen. Sök upp den när du är där och gå med i denna förhoppningsvis blivande folkrörelse.

Krassman, In Your Face

14 kommentarer:

Skuncke sa...

En liten högröstad extremistisk sekt kan inte tillåtas sätta agendan i dessa frågor som rör mångkultur. Att byta ut befolkningen, verka för massinvandring, är inget annat än landsförräderi. Att som vit para sig med neger, arab och latrino, är inget annat än rasförräderi. Båda brotten borde rimligen straffas med döden.

Anonym sa...

Hur blir man som Skunk(e)?

Anonym sa...

Extremt bra initiativ! När folk styr upp såna här fredliga men ändå konfrontativa aktioner så behövs ju inte AFA längre. Nyckeldemonstrationer borde dyka upp överallt extremhögern visar sitt fula nylle!

Anonym sa...

Varför skrivs det inte några såna här artiklar när invandrargäng drar runt och misshandlar svenskar av den anledningen att de är svenska.

Anonym sa...

Bra jobbat Nyköpingsbor! Nu är det bara att hoppas på att polisen gör sin plikt och låter det här drägget smaka på lite brutalare metoder än vad de är vana vid.

Skuncke sa...

Hoppas din dotter blir gruppvåldtagen av ett gäng somalier, får se vad du säger då.

Anonym sa...

Det är trist och samtidigt alltför talande om Skunckes personlighet när han uttrycker sådana förhoppningar enbart för att bevisa sin ståndpunkt. I själva verket osmakligt!

Anonym sa...

I en studie som dom skriver om i the Economist (kommer inte ihåg exakt vilket nr men det var i början av februari, i science and technology sektionen) fann dom att geneiskt sätt så finns det inga olika människo raser. Vi våra gener är inte varierade nog för att man från ett biologiskt perspektiv skulle kunna klassifiera olika folkslag som olika raser.
Dom nämner dock att eftersom vi fortfarande är i barnstadiet när det gäller gen forskning så kan vi kasnke upptäcka andra saker i framtiden.
men enligt dom bevis vi har nu så finns det inte nog grundlag för att säga att det finns olika människor raser.
En mycket intressant artikel, LÄS DEN!
Ps ursäkta stavningen, jag är normann.

Anonym sa...

Du Skuncke tycker tydligen att alla som vill tillåta svenskar att skaffa barn med den de själva bestämmer skall få sina döttrar gruppvåldtagna av somalier. Konstigt att folk demonstrerar mot dig och dina gelikar.

Skuncke sa...

Hur dum kan en människa bli? Att verka för arabisering, afrikanisering och islamisering är inget annat än landsförräderi. Att påstå att neger skulle stå på samma nivå som människor är absurt.

Anonym sa...

Va härligt med lite civilkurage! För lite av det nu för tiden...

Björn Wadström sa...

Det vi ser i Nyköping är en intern uppgörelse i den bruna rörelsen. En äldre herre från SMR har bosatt sig i Tystberga. De ungdommar som tidigare varit med i andra bruna organisationer höll sig hemma när de hitresta bråkmakarna kom. När en nazistorganisation knuffar omkull vanliga tanter och slår ungdommar i huvudet med sina fanor och kastar flaskor på vanligt folk är det nog kört med all trovärdighet. Om det nu var någon som funderade på nazismen som politisk lösning.
Så i Nyköping skramlar man med nycklar för att det är ett öppet samhälle. Staden har också en gammal tradition att slänga folk i fängelsehålan och kasta nyckel i ån. I Nyköping vill vi inte ha dessa terrorister så enkelt är det.

Anonym sa...

För att "invandrargängen" inte gör det för att folk är svenska. De gör det av klasshat och hade drabbat samoaner, ryssar, eskimåer eller japaner lika väl om det hade varit de som utgjort den styrande eliten i Sverige och inte etniska svenskar.

Därmed absolut inte sagt att det är rätt med våld, men det är därför de gör det.

Det begriper varje normalbegåvad med klassperspektiv.

Anonym sa...

Jag tycker det är sjukt, vuxna människor som slåss mot ungdomar. Använder våld för att vissa vad man tycker. Och man kan inte tro att de bara slåss mot invandrar utan de slåss mot alla till och med utan anledning. Det är såna från smr som skulle göra Sverige till ett laglöst land svårt att bo i. Ser absolut ingen mening i vad smr håller på med, och det är ju jävligt kul att de hyllar nån som inte är svensk. En makt galen person som dog för länge sen.