tisdag, mars 04, 2008

Nu skickar vi Victoria och Carl Philip

Tack för det kloka beslutet Fredrik Seinfeldt, nu har vi all chans i världen att skicka prinssesan Victoria och prins Carl Philip till Tchad. Både oppositionen och borgerliga försvarspolitiker har kritiserat att regeringen har varit ovillig att förlänga den svenska närvaron. Även FN-sändebudet Jan Eliasson, har bett om en svensk förlängning.
Putsa upp närvaron med Victoria och Carl Philip

I spåren av det som skett med Prins Harry och hans vistelse i Afghanistan så föreslog jag på bloggen att vår prinsessa och prins skulle följa Harrys exempel och göra en insatts med våra andra killar och tjejer i Tchad. Ett förslag som en hel del tyckte var tänkbart. Sagt och gjort, upp till bevis nu riksdag och regering. Se till att skicka en förfrågan på detta till hovmarskalken, adressen finner ni här nedan.

H.M. Konungen
H.M. Konungens hovmarskalksämbete
Kungl. Slottet
111 30 Stockholm

Krassman, In Your Face

4 kommentarer:

Catarina sa...

Varför inte Madeleine? Har du nåt ihop med henne?

Krassman sa...

Catarina: Ah, henne hade jag glömt. Frågan är om hon kan göra någon nytta till skillnad från de andra två?

Anonym sa...

Jag har noterat att du genomgående kallar Reinfeldt för Seinfeldt. Är det meningen att läsaren av din blogg skall göra en koppling till den amerikanske ståupparen, skådespelaren och författaren Jerry Seinfeldt? Om så är fallet beror det på att du tycker Fredrik Reinfeldt är lika verbalt slagkraftig som Seinfeldt? Är det en dold beundran för USA som tar sig uttryck i bokstavsbytet? Eller bara ett utslag av din humor?

Krassman sa...

Bengt Ungestål: Den lilla lustigheten har funnits i mitt huvud under cirka en månad. Visst är det den amerikanske ståupparen och skådespelaren vi talar om. Detta lilla spratt beror dock inte på de kopplingar du gör utan helt enkelt det konstaterade som du gör initialt. De är båda ståuppare och skådespelare.