tisdag, juli 08, 2008

SD:s mikronationalism är ingen framtid

Såg den först idag men den 5/7 hade Rolf Gustavsson en mycket tänkvärd kolumn i SvD. Känns skönt att läsa något skrivet av en som delar min uppfattning att idrott och politik hör ihop lika mycket som politik hör ihop med idrott. Vilket landslag skulle vi ha om SD fick bestämma?

Krassman, In Your Face

3 kommentarer:

Johanna Graf sa...

Eftersom det brukar bli så roligt när du antar mina utmaningar har du idag fått en ny!

Anonym sa...

Kan det vara så att den totala dominans över det Svenska samhället som ni sossar har skaffat er, gör att allt fler medborgare som vill se förändringar måste gå längre mot ytterligheter än normalt? (OBS detta gäller i högre grad traditionella s-väljare än m-väljare, speciellt när det gäller invandringen enligt forskning.)

Kan det vara så att demokratin är på tillbakagång tack vare den "politiker-adel" som ni har skapat och har ett stort ansvar för?

När politiken inte speglar vad folk tycker och tänker tror jag att dom reagerar, och inte alltid som ni uppskattar..

Krassman sa...

Spiff: Tack för ditt onyanserade och navelskådande lilla bidrag till debatten. Någon dominans över samhället tror jag knappast att det finns något parti som har, dock så har vi flest sympatisörer. Detta därför vår politik givit det stora flertalet i vårt land en trygghet och bidragit till en utveckling som står över de flest länders utveckling i världen.

Om det nu skulle vara aktiva socialdemokraters fel att vi har färre förtroendevalda politiker eller att färre är intresserade av partipolitik så skulle jag nog vilja vara så stöddig att påstå att alla politiska partier bär ett ansvar till den utvecklingen. Det politiska medvetandet har aldrig varit så högt som det är hos unga nu och det ser jag i alla fall som något positivt.

Om det sedan gör att parti politiken måste stå tillbaka för att på så sätt hitta nya arbetsformer så gärna för mig. Vi genomför just nu våra rådslag för att utveckla och förändra vår politik och det ser vi ger resultat. Får ändå avsluta med att citera dig. När politiken inte speglar vad folk tycker och tänker tror jag att dom reagerar, och inte alltid som ni uppskattar. Du verkar ju inte uppskatta min kritik av extremcentern som dessa påstådda nationalister representerar och vi får väl se hur mycket bättre demokratin i vår nation blir med fler nationshycklare inom politiken.