fredag, september 19, 2008

The through and nothing but the truth

Så kan man sammanfatta seminariet som socialdemokraterna höll ikväll gällande FRA-frågan. Förutom att att Martin Källström från Twingly och Matti Palm från Greenhill Relations medverkade så kan jag nämna att Erik, Rosemarie och Anders stal en del av kvällen för att promota Arvid Falk och ni har väl inte missat min gästbloggning på just Arvid Falk.

Macro på detta:
SvD


Krassman, In Your Face

2 kommentarer:

Johan Westerholm sa...

Tack! Och detsamma. Bra skrivet själv, du är alltför blygsam även fast våra politiska motståndare gärna skulle byta ut dig (och jag vet en som skulle vilja byta ut mig) mot en finne i sitt eget arsle (ooops, politiskt inkorrekt men ändå). Nu ska vi börja leverera. En leverans som inte kommer sluta 2010 utan fortsätta för lång tid.

Johan

n' PeO sa...

Ni fick sparken för att ni gjorde ett kasst jobb med Sverige. Varför tror ni att man vill ha tillbaka er 2010? Har ni ändrat nåt i er "vision"? Har ni kommit med några nya förslag eller ideer, jag menar nåt som skiljer sig från det ni gjort de senaste , tja ca 80 åren? Enda anledningen till att ni skulle vinna valet 2010 är väl att det svenska folket är så urbota dumma att man går på ert skitsnack. Och när man tänker efter så är ju folk inte så dumma som man tror - dom är dummare. Så som Stickan Andersson sa.